13 Haziran 2012 Çarşamba

Abur Cuburun Kalorileri

Herkes uzun kış ihmal edilmiş bir vücudun tüm yağları eriyecek sihirli hap, iksir ya da enerji içeceği arıyor. Bazıları hatta baba zaman eski fotoğrafları da hatırlıyorum o harika vücudu tahrip etmesi sezon biraz daha atalım olabilir. Bedenini yüksek enerji yağ yakma, metabolize makinenin bir alev çukuru yapmak için yedi hızlı ve etkin şekilde vermek için buradayım.

Bir yaz yanan eritir başlatmak için şu basit ve son derece hızlı bir şekilde izleyin.

1) Daha önce uyanın: Eğer sabah altı veya yedi uyandığımda vücudunuzun enerji ve yağ yakmak zorunda saat artıyor. Yüksek enerji protein bir kahvaltı ile hemen güne başlayın. Pastırma veya sucuklu yumurta bir çift ince veya büyük bir protein shake olduğunu. , Hiçbir katma meyveler, sadece saf protein ve su unutmayın!

2) Bu yağ yakma Kahvaltıdan sonra, koşu, bisiklet, zumba veya ininde halt sadece düz disko dans yürüyüş gibi yüksek bir enerji aerobik aktivite başlar. Yüksek ve sabit hızda en az otuz dakika iyi çalışır. Başka bir hızlı ipucu: Egzersiz sırasında içme suyu başlayın, en az 8-10 bardak / şişe bir gün içmeniz gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder