13 Haziran 2012 Çarşamba

Kırmızı Etlerin Kilo Kaybetmede Etkileri

Eğer sağlık sorunları veya şüpheye düştüğünüzde var özellikle doktorunuza danışın. İdeal kilo için bir tezgah işareti alın. Eğer gücün varsa, kaybetmek her on kilogram için bir doktora başvurun.

Gerçekten açtık son ne zaman oldu. Bir özlem gelen acı bir açlık ayırt.Açlık acısı bekleyin ve onları geçmek izleyebilirsiniz. Bu sizin rezervlerini kullanarak anlamına gelir.

Yemekler, içecekler bol su yerine arasında yemeyin ekstra C vitamini uğruna altı portakal yemeyin. Bir şey üzerinde şeker almayın: her türlü şeker, bunu beyaz, kahverengi, teker, buzlanma, çayınızı glikoz, Canderel, kahve, süt, sıcak çikolata, bitkisel çay, buzlu pasta, krem, salata ve başka bir şey olabilir.

, Bağırarak gülüyor, ağlıyor, yukarı ve aşağı atlama ve dans ederek her kilo kayıp kutlayın. Kokteyller yeme ve içme ile kutlama yapmayın.

Karanlık boşluk unutun; olduğunu aksi takdirde derin ruhun bir parçası olarak yanlış dipsiz bir kuyuya hiç bitmeyen. T-bone steak ne kadar sevdiğini hatırlatır ses (650 gram), mantar sos ile de orta bir, gevrek sebzeler ve patates kızartması bir sizzler görev yaptı. Bu şekilde zorlama yatıyor.

Sen ve sen ve ne istediğinizi kim senin acil farkındalık geri hareket ettirin ve yeni kendini bulmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder