26 Haziran 2012 Salı

Çeşitli Kahvelerle Zayıflamakaa

Kavrulmuş henüz çiğ kahve yeşil kahve çekirdekleri olarak bilinir. Aynı fasulye yüksek sıcaklıklarda (475 derece) kavrulur zaman sonra biz onu tam gövdeli fasulye diyoruz. Bu fasulye düzenli kahverengi veya siyah kahve yapımında kullanılır. Biz yaş için bu formu bizim kahve zevk olmuştur ve tabii ki kendi yararları vardır. Ancak, ısıtma işlemi onların en önemli bileşeni yeşil fasulye çalmaktadır; yağları yakmada yardımcı klorojenik asit. Diyelim klorojenik asit yağ kaybı için nasıl bir göz var.

Bu Kilo kaybı için nasıl çalışır?

Özü karaciğer daha etkili yağ asitleri işlemek için yardımcı klorojenik asit içeren çiğ veya yeşil fasulye türetilmiştir. Yağ asitleri hızlı işlenir olarak, etkili ve güvenli bir şekilde kilo eğilimindedir. Ayrıca vücudun serbest radikal kaybı yenileyecek yardımcı doğal antioksidanlar zengin bir kaynağıdır. Anti-oksidanlar artık neredeyse tüm doğal zayıflama ürünlerinde bulunur ama ne farkı gerçekten nasıl saf ve doğal onlar yapar edilir. Bu ekinin genel etkisi metabolizma artırır ve sağlıklı hücrelerin bakım ve yenilenmesine yardımcı olur.

Yeşil Kahve Faydaları

Fox News göre Bir klinik çalışmada, Phytothà © rapie olmayan bir kavrulmuş kahve çekirdeği ekstresi yağ düşürücü etkileri gösterilmiştir bilimsel Fransız dergisinde yayımlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder