13 Haziran 2012 Çarşamba

Yürümenin Dukan Diyetindeki Etkileri

Ev işi egzersiz ya da değil hak kazanıp kazanmadığını görüş genel bir fark yoktur. Tıp Bilimi ve egzersiz Dergisi'nde yayımlanan bir araştırma, egzersiz faydalanmak için, aktivite haftada en az 1000 kalori yakılır böyle olması gerektiğini gösterdi.

Bu bizim işaret alırsak, biz ev spesifik aktiviteye bağlı olarak, saatte 200 ile 400 kalori yakmak bir şey biliyorum. Bir saatlik ev işlerine her gün yapılırsa saatte 300 kalori ortalama alırsak, biz 2100 kalori haftada yandı olacağını görebilirsiniz.

Vücut yağ Yarım kilo yakmak için 3500 kalori alırken, ev işleri bu düzeyde herhangi bir 12 aylık dönemde yağ yakımı üzerinde 30 kilo açıklayabilir. Buna dayanarak Lidi burada biz ev kesinlikle egzersiz olarak nitelendirir söylüyorlar!

Bazı genellikle kadınlar tarafından yapılır ücretsiz iş olduğu için bu ev genellikle, iş görmezden söylüyorlar. , maalesef ev bunu yaparken, yerine istenmeyen unsurlar üzerinde duruluyor ederken, bu nedenle aile işlevlerini tutmak için yapılması gereken bir iştir vücudunuzu yaptığını iyi düşünün - - üzülerek söylemek ve rakam!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder