13 Haziran 2012 Çarşamba

Oturarak Diyet Yapılır mı ?

 İçme suyu: Ben de belirtildiği gibi, ihtiyacınız olacak en az miktarda su 8-10 şişe bir gün. Su tam tutar ve etrafında hareket bu karın yağ yardımcı olur! Aynı zamanda herhangi bir soft içecekler veya onlara şeker veya karbonhidrat var başka içecekler içme uzak tutar.

  küçük bir aperatif her iki saatte bir yiyin: küçük bir aperatif her iki saatte bir metabolizma sıcak yakmaya devam yardımcı olur. Karbonhidrat içermeyen küçük atıştırmalıklar iyi olan, fındık, kereviz ve meyve harikalar küçük bir fincan.

  Bazı ağırlıkları Pick up: Tek gerçek denediniz ve karın yağ yakmak ve yüksek enerji, yağ yakma olmaya doğru sert bir şekilde, nitro bazı ağırlıkları almak için, makine enjekte.Ağırlıkları iyi yağlanmış makine olma vücudunuzun kandırmak yardımcı olur. Hafif ağırlık ve ağır ağırlıklar, hem ince, bu sizin tercihiniz var.Ağırlıklar kaldırın, ağırlıklarla çalışma, ağırlıkları ile birlikte yürümek, bu sizin günlük rutin biraz direnç ekleyerek ilgili. Evde olduğunuzda, 25-50 veya halt hatta 100 kere başınızın üzerinden bezelye veya mısır kutu kadar iterek sadece omuz ve kol egzersizleri yapın. Hafif veya orta ağırlıkları ile küçük bir kol bukleler, ağız kavgası ve hatta bench pres yapın. Eğer varsa Tezgah sizin küçük çocuk, köpek ve hatta deli kedi basın.

  büyük bir sağlıklı bir öğle yemeği yiyin: Öğle yemeği günün geri kalanı için, protein düşünüyorum sizin yakıttır. Bir salata üzerinde Tavuk, hindi, balık ve yağsız kırmızı et mükemmel. Meyve, fındık veya düşük carb yoğurt, küçük bir bardak için herhangi bir karbonhidrat sınırlayın! Akşam yemeği, doldurmak sadece hafif bir salata ve bazı çok yağsız protein yemek için bir zaman değildir.

  Son olarak, sadece diğer ucu dinlenmek ve uyumak. Sadece size koymak gün büyük uykunun en az 6-8 saat dinlenmek ve almak gerekir sonra. Yarın tekrar yağ yakma makinesi alev, sizin yüksek enerji başlatın. Aynı rutin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder