14 Haziran 2012 Perşembe

Dukan Diyetin Hamile Bayanlarda Etkisi

Tüm gıda paketleri görünür Besin etiket ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) tarafından istenmektedir. Onun amacı, sağlıklı bir diyet katkıda bilinçli gıda tercihleri ​​yapmanıza yardımcı olmaktır.FDA, genel insan sağlığı için kurallar koymuştur. Ancak, bireylerin bir paket içinde gıda bizim özel beslenme ihtiyaçları ve diyabet gibi biz olabilecek herhangi bir sağlık koşulları, şişmanlık, yüksek tansiyon, kalp hastalığı ve benzeri uygun olup kendimiz için karar vermelidir.

Yağ, protein ve karbonhidrat iyi sağlık başlıca besin maddeleridir. Tüm vücudumuz için gereklidir. Bu besinlerin Referans günlük alım miktarı (RDI) yaş, cinsiyet, fiziksel aktivite ve vücut durumuna bağlı olarak değişir.

İki basit kurallar Amerikan diyetler çoğunluğu için geçerlidir:

     Toplam Yağ, kolesterol ve sodyum sınırlayın. Bunlar, kalp hastalıkları, bazı kanserler ve yüksek tansiyon gibi kronik hastalıkların riskini artırır. Cips ve kraker gibi aperatif yiyecekler genelde yüksek yağ içeriği var ve bu yağ sağlıksız türlü var - Doymuş yağ ve Trans Yağ. Bu iki bağlantılıdır.
     Yeterince Lif alın, A vitamini, C vitamini, kalsiyum, demir ve sağlığı iyileştirmek ve bazı hastalıkların ve durumların riskini azaltmak için. Lif sağlıklı barsak fonksiyonunu desteklemektedir. Kalsiyum sağlıklı kemik oluşumu yardımcı olur. Meyve, sebze ve tahıl lif ve vitaminler sağlar.

Besin etiket için en iyi kullanımları birine göre ürün içindir. Sizin için sağlıklı olan ürünü karar vermek için bu etiketi kullanabilirsiniz. Ayrıca gün boyunca dengeler diyet yapmak için beslenme bilgileri kullanabilirsiniz. Yemek bir gıda yağ, şeker yüksek ise, daha sonra gün içinde düşük yağ ve şeker içermeyen yiyecekler seçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder