13 Haziran 2012 Çarşamba

Ev Hanımları İçin Dukan Diyeti

Ev İşi bir kadın kimsenin bildirimler aslında bunu yapmadı sürece bunu yapar bir şey olarak tarif edilmiş olarak tarif edilmiştir.

Bu çamaşırhane, alışveriş ve çocuk bakımı yapıyor, temizlik, yemek genel olarak tanımlanır. Bu kadın alanı olması gerekmez Aslında, erkeklerin bunu yapmanın gibi yetenekli ve gerçekten çok bulunmaz.

Bu herkes için farklı şeyler ifade eder; bazıları için sıkıştırılmış ve aerodinamik mümkün olduğunca, diğerleri için devamı için elverişli bir ortam üreten, önemli olan sonuçlardır gereken bir monoton, beyin-yalıtımı görevidir yaşam kalitesi ve gurur için bir şey.

Egzersizin en diğer biçimlerinin aksine - - ruh ve moral düşürür Glasgow üniversite ev işleri olduğunu gösteren bir araştırma yürüttü. Başka bir çalışmada günde yarım saat aerobik egzersiz kadar 12 yıl yaşlanmasını yavaşlatmak olduğunu keşfetti.

Kesinlikle bu metabolik ve hormonal değişiklikler yoluyla egzersiz meme kanseri riskini azalttığını uzun zamandan beri biliniyor ve Sağlık Birleşik Krallık'ın Bölümü haftada beş gün yeterli ölçüde birçok çeşit kronik hastalığı savmak için 30 dakika 'egzersiz savunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder